Το Καπνιστό Παραδοσιακό απάκι είναι παραδοσιακό αλλαντικό της Κρήτης. Παρασκευάζεται από κρητικό άπαχο χοιρινό κρέας το οποίο μαρινάρεται με μυρωδικά και βότανα (παραμένει για δύο με τρεις ημέρες σε ξύδι φτιαγμένο από Κρητικό κρασί αρίστης ποιότητας μαζί με πιπέρι και κύμινο), έπειτα κρεμιέται σε ειδικούς φούρνους όπου θα καπνιστεί με την βοήθεια, αρωματικών φυτών των βουνών της Κρήτης. Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην κρήτη για την εταιρία terrataste.gr.
Βάρος : 350γρ. έως 450γρ.
Το Καπνιστό Παραδοσιακό απάκι είναι παραδοσιακό αλλαντικό της Κρήτης. Παρασκευάζεται από κρητικό άπαχο χοιρινό κρέας το οποίο μαρινάρεται με μυρωδικά και βότανα (παραμένει για δύο με τρεις ημέρες σε ξύδι φτιαγμένο από Κρητικό κρασί αρίστης ποιότητας μαζί με πιπέρι και κύμινο), έπειτα κρεμιέται σε ειδικούς φούρνους όπου θα καπνιστεί με την βοήθεια, αρωματικών φυτών των βουνών της Κρήτης. Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην κρήτη για την εταιρία terrataste.gr.
Βάρος : 350γρ. έως 450γρ.