fbpx
 x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

courier bike Για αποστολές εντός Ελλάδας, ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 40€ και χαμηλά μεταφορικά 3,50€ για παραγγελίες έως 40€.
Άμεσα και αξιόπιστα στην πόρτα σας!! porta courier white

refrigerator Τα προϊόντα ψυγείου και κατάψυξης δεν αποστέλλονται εκτός αττικής

Ελίες Κορωνέικες 450γρ.

ΚΩΔ: 317

Η Κορωνέικη ελιά (Olea Europea var. microcarpa alba), είναι παραδοσιακή ποικιλία της Ελλάδας και θεωρείται βασίλισσα των ελληνικών ποικιλιών ελιάς, από την περιοχή της Κορώνης. Γενικά, οι ελιές Κορωνέικης έχουν υψηλό επίπεδο πολυφαινολών και ελαιοκανθάλης, που δίνει στα έλαια μια πικρή και έντονη γεύση.

5,50 €

Βάρος Τεμαχίου: 450 G
Ελίες Κορωνέικες 450γρ. Ελιές terrataste
5.5 5.5 EUR
317317

Η Κορωνέικη ελιά (Olea Europea var. microcarpa alba), είναι παραδοσιακή ποικιλία της Ελλάδας και θεωρείται βασίλισσα των ελληνικών ποικιλιών ελιάς, από την περιοχή της Κορώνης. Γενικά, οι ελιές Κορωνέικης έχουν υψηλό επίπεδο πολυφαινολών και ελαιοκανθάλης, που δίνει στα έλαια μια πικρή και έντονη γεύση. Είναι πλούσια πηγή βιταμινών Α, D, E και K και πολλά άλλα αντιοξειδωτικά. Συλλέγονται από τα ελαιόδεντρα με παραδοσιακό χειρωνακτικό τρόπο ώστε να μην τραυματίζεται ο καρπός, αρκετά πριν από την τελική ωρίμανσή τους. Στη συνέχεια οι ελιές διαλέγονται, πλένονται, και τοποθετούνται σε δεξαμενές για να ζυμωθούν και να ξεπικρίσουν, με φυσικό τρόπο. Δεν περνούν από θερμική επεξεργασία και έτσι διατηρούν όλα τα συστατικά και τις ευεργετικές για τον άνθρωπο ουσίες τους. Φυσικής ζύμωσης που διαρκεί 4 έως 9 μήνες. 

κορωναεικές

Περιγραφή:

Η Κορωνέικη ελιά (Olea Europea var. microcarpa alba), είναι παραδοσιακή ποικιλία της Ελλάδας και θεωρείται βασίλισσα των ελληνικών ποικιλιών ελιάς, από την περιοχή της Κορώνης. Γενικά, οι ελιές Κορωνέικης έχουν υψηλό επίπεδο πολυφαινολών και ελαιοκανθάλης, που δίνει στα έλαια μια πικρή και έντονη γεύση. Είναι πλούσια πηγή βιταμινών Α, D, E και K και πολλά άλλα αντιοξειδωτικά. Συλλέγονται από τα ελαιόδεντρα με παραδοσιακό χειρωνακτικό τρόπο ώστε να μην τραυματίζεται ο καρπός, αρκετά πριν από την τελική ωρίμανσή τους. Στη συνέχεια οι ελιές διαλέγονται, πλένονται, και τοποθετούνται σε δεξαμενές για να ζυμωθούν και να ξεπικρίσουν, με φυσικό τρόπο. Δεν περνούν από θερμική επεξεργασία και έτσι διατηρούν όλα τα συστατικά και τις ευεργετικές για τον άνθρωπο ουσίες τους. Φυσικής ζύμωσης που διαρκεί 4 έως 9 μήνες. 

Σχετικά προϊόντα:


e-genius.gr ...intelligent web software